İndirim Küresi

Jival’in Palladium AVM Küre’de ki standına, pırlanta severlerin yoğun ilgisi devam ediyor…

21-31 Aralık tarihleri arasında geçerli olan fırsat kampanyasında, yeni yıla özel pırlantalı ürünler  %70’e varan indirimlerle satışa sunuluyor!

Sunduğu koleksiyonlarla kısa sürede mücevher tutkunlarının gözdesi haline gelen Jival, hem yeni yılda sevdiklerine değerli bir armağan vermeyi planlayanlar, hem de birbirinden şık ve zarif tasarımlara sahip pırlantalarla, kendilerini ödüllendirmek isteyenler için 10 gün sürecek büyük bir indirim kampanyası başlattı. Palladium AVM Küre?de açılan fırsat standında, mücevheri zarafetle buluşturan Jival; tektaşlardan kolyelere, küpelerden, bilekliklere kadar yüzlerce çeşit mücevheri, pırlanta tutkunları ile buluşturuyor.
Kampanyada 1350.-TL değerindeki pırlanta yüzük, 449.- TL’ye, pırlantalı zümrüt kolye 2960.-TL’den 979.-TL’ye, tektaş yüzükler ise 1146.-TL’den 549.- TL’ye satılıyor.
Siz de her yaştan kadının tutkunu olduğu pırlantalara, Jival standından uygun fiyatlarla sahip olabilir, markanın yeni yıla özel indirimli ürünleri ile yılbaşı gecenize pırlantanın büyülü ışıltısını katabilirsiniz.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın