Hindistan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu, JCI İstanbul ve Bahçeşehir Üniversitesi ile ?Incredible India – Çılgın Türkler? Yeni Yüzyılın yükselen güçleri buluşuyor…

Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (Junior Chamber International) İstanbul şubesi ulusal ve uluslararası birçok girişimcilik ve liderlik deneyimini yaptığı çalışmalar ile paylaşmaya ve girişimciliği desteklemeye devam ediyor.

Hindistan & Türkiye arasında ekonomik ilişkileri geliştirmek amacıyla Hindistan Cumhuriyeti Başkonsolosluğu, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu, JCI Istanbul ve Bahçeşehir Üniversitesi ile Hindistan?da hangi sektörlere yatırım yapılmalı, Hindistan?da iş yapma prensipleri nelerdir, ayrıca Hint kültürü ve iş ahlakı nasıldır sorularının cevaplanacağı bu etkinlik 13 Aralık 2012 Perşembe günü Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü Fazıl Say konferans salonunda 19.30?da başlayacak.

Hindistan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Vanlalhuma Vanlalhuma ve Hindistan Cumhuriyeti İstanbul Konsolosu Subhash Prasad Gupta?nın teşrif edecekleri bu etkinlikte bizzat kendileri bilgi ve deneyimlerini aktaracaklar.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Enis Sevil ile  Cefi Kamhi?nin de yer alacağı etkinlikte Hindistan ve Türkiye ilişkilerinin geliştirilmesine katkıda bulunmak amaçlanıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın