Kazanılan bonuslar eğitim harcamalarında ikiye katlanıyor

Şekerbank, okulların açılmasıyla birlikte artacak olan eğitim harcamalarına 5 kat bonus imkânı sunuyor. Banka, ?Eğitimde Bonuslar 5 Kat? uygulaması ile özellikle içinde bulunduğumuz dönemde aile bütçelerinde önemli bir yer tutan eğitim harcamalarına katkıda bulunmayı amaçlıyor. Uygulama, okul ödemelerinden kırtasiye ihtiyaçlarına ve kayıt masraflarına kadar tüm eğitim harcamalarını kapsıyor.

Uygulamaya göre, standart koşullarda eğitim harcaması yaparak 5 TL bonus kazanan bir veli, harcamayı Şeker Bonus Kart ile yaptığında 5 TL yerine 25 TL bonus kazanıyor. 25 TL tutarındaki bonus, yine bir eğitim harcamasında kullanıldığı takdirde ise bu kez 2 ile çarpılarak 50 TL?ye yükseliyor. Böylece Şeker Bonus Kart, eğitim harcamalarında 10 kat değerlenerek kazanç sağlıyor.

?Eğitimde Bonuslar 5 Kat? uygulamasından, tüm Şeker Bonus Kart ve Memur-Sen Bonus Kart sahipleri yararlanabiliyor.

Şeker Bonus Kart?a sahip olmak isteyenler; 444 78 78 Şekerbank Çağrı Merkezi?nden, sekerbonus.com.tr ile sekerbank.com.tr web sitelerinden, Şekerbank internet şubesinden veya cep telefonundan BONUS boşluk TCKİMLİK numarası yazıp 1953’e SMS göndererek başvuru yapabiliyorlar.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın