Daha önce 26 Eylül – 1 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen ücretsiz ? KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi? 4-19 Ekim 2012 tarihleri arasında Aliağa Ticaret Odası, İŞKUR ve KOSGEB İzmir Kuzey Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde Aliağa Ticaret Odası’nca tekrar düzenlenecektir.

KOSGEB destekleri, yeni iş kuranlara dönük desteğin mevzuatı, desteğe başvuru aşamasında hazırlanacak iş planı, pazar araştırmasının yapılması, yönetim planı ve yatırım fizibilitelerinin oluşturulması konularının işleneceği, 14 gün boyunca toplam 72 saat sürecek eğitimin sonunda başarılı olanlara sertifika verilecektir. Sertifika alan katılımcılar, yeni bir iş kurmaları halinde KOSGEB?in Girişimcilik Destek Programı kapsamında 30 bin liraya kadar olan hibe destekten faydalanabilecektir.

14 gün sürecek eğitim için İŞKUR tarafından katılımcılara 20,00 TL cep harçlığı verilecek ve genel sağlık sigortası yapılacaktır. Eğitime katılım için 25 Eylül tarihinde yapılacak mülakat öncesinde başvuruların Aliağa Ticaret Odası’na şahsen yapılması gerekmektedir.

Başvuru ve ayrıntılı bilgi için Aliağa Ticaret Odası’nı ziyaret ediniz.

Eğitim tarihi ve yeri                 : 4-19 Ekim 2012 (toplam 14 gün)/ Aliağa Ticaret Odası

Mülakat tarihi                          : 25 Eylül 2012

Son başvuru tarihi                  : 24 Eylül 2012

Müracaat Yeri                          : Aliağa Ticaret Odası Eğitim Birimi

Seçil ŞAHİN

6551991 dahili 5


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın