OTIUM Eco Club Side, dünyanın en büyük otel değerlendirme web sitelerinden biri olan www.holidaycheck.com’da misafirlerin oylaması sonucu ‘HolidayCheck Quality Selection 2012’ kalite sertifikasına layık görüldü.

Çevreye duyarlı ekolojik çalışmaları ile ön plana çıkan ve OTI Holding bünyesinde faaliyet gösteren OTIUM Eco Club Side, tatilcilerin oteller hakkında değerlendirmelerini paylaştığı www.holidaycheck.com’dan kalite belgesi aldı.

OTI Holding?in ekolojik konsept ile yenileyerek 2009 yılında hizmete açtığı, Side-Titreyengöl mevkiinde konumlanan otelde konaklayan misafirlerin, internet üzerinden www.holidaycheck.com sitesine yaptıkları değerlendirmelerle OTIUM Eco Club Side ‘HolidayCheck Quality Selection 2012’ ödülüne layık görüldü. Akdeniz bölgesinde gün geçtikçe artan yatak ve otel sayısına rağmen tavsiye edilen ve hizmetiyle fark yaratan OTIUM Eco Club Side turizm sektörünün parlayan yıldızı olarak çalışmalarına devam ediyor.

Side bölgesinin ilk ve tek Yeşil Yıldızlı oteli

Dünyadaki enerji kaynaklarını korumak ve çevreye zarar vermemek amaçlı atık yönetimi, güneş enerjisi kullanımı ve geri dönüşümlü malzeme gibi özel uygulamaları ile OTIUM Eco Club Side, aynı zamanda Side bölgesinin ilk ve tek Yeşil Yıldızlı oteli.

Geleceğin yetişkinlerinin coşkulu bir gülümsemeyle hatırlayacakları anılar yaratmak ve bu mutluluğun bir parçası olmak amacıyla hizmet eden OTIUM Eco Club Side, misafirlerinin tatil beklentilerini çok iyi analiz ederek oluşturduğu hizmet standardını her geçen gün daha da yukarılara taşıyor.

Ayrıca,

OTIUM Eco Club Side bünyesinde aktif olarak uygulanan kalite sistemlerini ve ödüllerini barındırıyor;

>>ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi,

>>ISO 10002:2011 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayetlerinin Yönetimi Sistemi

>>ISO 14001:2009 Çevre Yönetim Sistemi

>>ISO 18001:2007 OHSAS İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Belgesi

>>ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi

>>T.C. Turizm Bakanlığı Yeşil Yıldız Belgesi

>>Turizmde Sürdürülebilirlik dalında Travelife gold ödülü

>>Zoover highly recommended ödülü 2011-2012

>>Trip Advisor  certificate of excellence 2012 ödülü

>>Holiday Check quality selection   2012

>>Zoover holiday&Kids vakantiegids selected Turkey (en iyi çocuk oteli) 2012

>>TUI deutschland mystery check başarı sertifikası

>>Nazar Quality ödülü 2011

>>Quality Award for Hospitality Excellence: 2010 ve 2011 yıllarında, Rus pazarından misafirlerin yaptığı değerlendirmelerde ?tophotels.ru?da dünyadaki en iyi 100 otel arasında


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın