Dilerseniz balkonlu veya teraslı volkanik ikiz tepeler ve manej manzaralı misafir odalarında, dilerseniz yanlarında getirecekleri çadırlarda, konaklama imkanı sağlayan Hotel Berke Ranch, aynı zamanda motorlarınız için hafif tamir bakım ve  çamaşırlar için kurutma ve yıkama alanı da sunuyor.

Motosikletinize emniyetli park yerleri, çadırlı iseniz; hemen çadırınızın yanında park etm imkanı,motosikletinizin ihtiyacı var ise, hafif bakım ünitemizden faydalanma olanağı.

Türkiye rallisinin yapıldığı parkur alanında bulunan Hotel Berke Ranch, Toros dağlarınının eteklerinde, portakal bahçelerinin içinde, birçok tarihi ve doğal güzelliklerin tam merkezinde bulunmaktadır.

Torosların eteklerinde olmamız, size Toros dağlarının en yüksek noktalarına kadar ve doğal güzelliklerini daha yakından gezme fırsatını sunuyor.

Hotel Berke Ranch, içerisinde binicilik eğitimi, havuzu, 9 ayrı parkuru ile orman içinde atla gezinti, çocuklu aileler için oyun parkı, miniclub programı, kovboy kasabasında barbekü ve parti imkanları ile bir çok farklı ürün sunmaktadır.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın