Akyürek Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Akyürek yaptığı açıklamada; “Yapılan tetkikler sonucunda yetkililerin de yaptıkları açıklamalarda belirttiği gibi çoğu markanın kaynağında sular temiz olmasına rağmen, dağıtım esnasında yaşanan sıkıntılardan ötürü damacana suların kalitesi bozulabilmektedir.

Su da dahil olmak üzere tüm yiyecek ve içeceklerin üretim ? dağıtım ? satış aşamasındaki sağlık koşulları tüm vatandaşlarımız için büyük bir önem arzetmektedir. Bu zincirdeki herhangi bir aksilik, büyük sorunlara yol açabilmektedir.

Kurumumuzun da için de yer aldığı dağıtım ? pazarlama sektörü, gıdadan içeceğe, geniş bir yelpazede ürünlerin nihai tüketiciye en sağlıklı biçimde ulaştırılmasında önemli bir görevi yerine getirmektedir.

Tüketiciye sağlıklı ürünler sunabilmek için gıda ve içecekte üretim noktası ile satış noktasını bağlayan dağıtımda,  kurumsallaşmış ve uygun koşullarda dağıtımı yapabilecek alt yapıya sahip firmaların tercih edilmesi, üretim ? dağıtım ? satış zincirindeki sorunları en aza indirgeyecektir.

Damacana suların hijyeni, son günlerin ana gündem maddelerinden birini oluşturmuştur. Gıdada dağıtım işi, kurumsal firmalarla yürütülmelidir.” dedi


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın