Liderlik yolunda hızla ilerleyen Lenovo, KOBİ?lere dijital dünyadaki dönüşümü anlatacak yeni bir projeye başlıyor

Elde ettiği yüzde 12,9?luk seviyedeki pazar payı ile Mart 2012?de sona eren 2011-2012 yılını dünyanın en büyük 2. kişisel bilgisayar (PC) üreticisi olarak kapatan Lenovo, KOBİ?lere online dünyada iş fırsatlarını anlatacağı yeni bir projeye başlıyor. Farklı illerde gerçekleştirilecek ?Lenovo ile KOBİ?lerde dijital dönüşüm projesi? ile gidilen illerdeki ticaret ve sanayi odaları ile işbirliği yapılarak konusunda uzmanlarla KOBİ?lere online dünya ve online dünyada iş fırsatları anlatılacak.

Tüm dünyada yeniden yapılanarak önemli bir dönüşüm içine giren Lenovo, Türkiye?de de Türk tüketicisinin ihtiyaç ve beklentilerine yönelik olarak iş modelini yeniden yapılandırdı. KOBİ?lerin maliyetlerini verimli kılacak çözüm önerileri geliştiren Lenovo, bu proje ile de KOBİ?lerin yanında olmaya devam edecek.

Lenovo Türkiye Pazarlama Müdürü Aysun Karabıyık ?Yaşadığımız teknoloji çağında kurumların da kendilerini yenilemeleri ve yeniliklere ayak uydurmaları gerekiyor. Biz de Haziran ayında başlayadığımız projeyle, online dünya ve online dünya ile ilgili yenilikleri ve gelişmeleri KOBİ?lerin ayağına götürmeyi amaçladık? dedi.



sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın