LuxyBox.com farkıyla siz de çocuğunuzun bakımını TruKid?e emanet edin

Çocukları için güvenli, eğlenceli ve etkili ürünler kullanan annelerin tercihi TruKid ürünleri LuxyBox kalite ve güvencesiyle satışa sunuluyor.

Yoğun bir iş temposuna sahip başarılı bir iş kadını ve 6 çocuklu bir anne olan Jennifer Adams tarafından geliştirilen Trukid ürünlerinde vücut şampuanı, saç açıcı turunçgil aromalı sprey, Bebek&Çocuk losyonu, tamamen doğal sıvı el sabunu, tamamen doğal saç şampuanı, mineral içerikli ve içinde yeşil çay ekstresi, nar suyu gibi besleyici bileşenler içeren güneş losyonu bulunuyor.

Sosyal yaşamın çocukların hem fiziksel hem de psikolojik gelişimi açısından önemi büyüktür. Çocuklar, yaz mevsiminin gelişiyle birlikte güneşin altında sokaklarda oyun oynuyor, spor yapıyor ya da etkinliklere katılıyor ve bu esnada güneşin zararlı ışınlarına maruz kalıyor. İçinde çeşitli kimyasalların bulunduğu sabun ve şampuanlar ile yıkanıyor, yetişkinler için bile ne kadar güvenli olduğu bilinmeyen losyonları kullanıyorlar. TruKid, işte tam bu noktada bilinçli anne babaların yardımına koşuyor.

LuxBox?da satışa sunulan TruKid ürünlerinin en önemli özelliği tamamen doğal maddelerden oluşuyor olması. Bu doğaya uyumlu ve sağlıklı ürünler praben, yapay renklendirici veya kokulandırıcı içermiyor.

Tüm ürünler TruKid?e özel doğal yağlarla kokulandırılmış, sağlığa karşı herhangi bir tehlike içermiyor ve etkili olduğu kadar eğlenceli de.

TruKid çocukları kendilerine, birbirlerine ve çevreye karşı özen göstererek büyüyor. Doğal cilt bakımını eğlence ve eğitim ile birleştiren TruKid, sağlıklı alışkanlıklara sahip çocukların yetişmesini sağlıyor.

Seçkin kozmetik ürünlerini özel indirimlerle satın alma olanağı sunan LuxyBox, cilt bakımından vücut bakımına, kozmetik ve kişisel bakıma dair herkesin ihtiyacı olan dünyaca ünlü markaların ürünlerini sınırsız seçenekler ile kendine değer veren kadın ve erkeklerin hizmetine sunuyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın