?Akılcı Eczane Yönetimi? uygulamaları sektöre yeni bir soluk getirecek

Eczacılık sektöründe her kademede görev yapan çalışanların bilgi birikimlerini sürekli geliştirmesi hem mesleki yeterlilik hem de sunulan hizmetin kalitesi bakımından büyük önem taşıyor. Farmasyon Eğitim ve Danışmanlık Genel Müdürü Metin Çıral, son yıllarda hasta ihtiyaçlarında, ekonomide, hükümet politikalarında ve sektörde yaşanan değişim ve gelişmelerin eczaneleri tüm bunlara ayak uydurabilmek için çeşitli çalışmalar yürütmeye yönlendirdiğini, bu ekonomik konjonktürde eczaneleri ayakta tutabilmenin yolunun ise ?akılcı eczane yönetimi? uygulamaları ile mümkün olabildiğini vurguladı.

?Akılcı Eczane Yönetimi? uygulamalarıyla eczacılara birçok konuda destek olan, kendi alanında uzman kadrosuyla hizmet veren Farmasyon Eğitim ve Danışmanlık ekibi, mimari ticari tasarımdan ürün yönetimine kadar eczanelerin fiziksel ihtiyaçlarının yanı sıra eczacı ve eczane çalışanlarına yönelik eğitimlerle akademik ihtiyaçları da dahil olmak üzere ihtiyaç duyulan tüm konularda eczacılara bireysel çözümler üretiyor. ?Akılcı Eczane Yönetimi?, her eczanenin karlılığının artırılarak sürdürülebilmesi, çağdaş eczane işletmeciliğine yönelik yeni uygulama ve yaklaşımları eczanede uygulayabilmesi olarak tanımlanıyor.

Farmasyon Eğitim ve Danışmanlık Genel Müdürü Metin Çıral, ?Akılcı Eczane Yönetimi? uygulamaları ile ilgili şunları söyledi: ?Son yıllarda hasta ihtiyaçlarında, ekonomide, hükümet politikalarında ve sektörde yaşanan değişim ve gelişmeler eczaneleri tüm bunlara ayak uydurabilmek için çeşitli çalışmalar yürütmeye yönlendiriyor. Bu anlamda sektörde her kademede görev yapan çalışanların, bilgi birikimlerini sürekli geliştirmesi hem mesleki yeterlilik hem de  sunulan hizmetin kalitesi bakımından büyük  önem taşıyor.  Bu ekonomik konjonktürde eczanelerimizi ayakta tutabilmenin yolu ise ?akılcı eczane yönetimi? uygulamaları ile mümkün olabiliyor. ?Akılcı Eczane Yönetimi? ile anlatılmak istenen aslında her eczanenin karlılığının arttırılarak sürdürülebilmesi, çağdaş eczane işletmeciliğine yönelik yeni uygulama ve yaklaşımları eczanede uygulayabilmesidir.  Farmasyon Eğitim ve Danışmanlık ekibi olarak bu noktada mimari ticari tasarımdan ürün yönetimine kadar eczanelerin fiziksel ihtiyaçlarının yanı sıra eczacı ve eczane çalışanlarına yönelik eğitimlerimizle akademik ihtiyaçları da dahil olmak üzere ihtiyaç duyulan tüm konularda eczacılarımıza bireysel çözümler üretiyoruz.?

Farmasyon Eğitim ve Danışmanlık, eczanelerde karlılığın arttırılarak sürdürülebilmesi için çözümler sunmak, çağdaş eczane işletmeciliği konusunda yeni uygulama ve yaklaşımları paylaşabilmek amacıyla Bursa Eczacılar Kooperatifi (BEK)’in  33 yıllık tecrübesi ve her biri alanında uzman danışman kadrosu ile 2011 yılı Kasım ayında Bursa?da kuruldu. 600 metrekarelik bir alanda hizmet vermekte olan Farmasyon Eğitim ve Danışmanlık Merkezi?nde 100 metrekare alana sahip örnek bir uygulama eczanesinin (Eczane Farmasyon) yanında tam donanımlı 100 kişilik toplantı ve eğitim salonu ile özel görüşme odaları bulunuyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın