“ICSC Solal Marketing Awards”da Multi Development Türkiye; Forum İstanbul, Marmara Forum ve Forum Kayseri ile toplam 3 ödülün sahibi oldu.

Alışveriş Merkezleri sektörünün uluslararası alanda en büyük organizasyonu olan Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi?nin (ICSC) her yıl düzenlediği ve en iyi pazarlama projelerine verilen Solal Pazarlama Ödülleri’nde (ICSC Solal Marketing Awards) Multi Development Türkiye tarafından geliştirilen ve yönetilen Forum İstanbul, Marmara Forum ve Forum Kayseri büyük bir başarıya imza attı.

7 Haziran?da Budapeşte?de gerçekleştirilen ödül töreninde Forum İstanbul ve Marmara Forum birer gümüş ödüle layık görüldü. Forum İstanbul Aternatif  Gelir  kategorisinde “Turizm Programı” ile ödül alırken, Marmara Forum Satış Promosyonu ve Etkinlik kategorisinde “Marmara Forum Uçuyor” ile gümüş ödülün sahibi oldu.

Forum Kayseri, Aralık 2011?de hayata geçirdiği büyük açılış kapsamında gerçekleştirilen  ?Forum Kayseri reklam Yıldızlarını Arıyor” projesi ile Dijital Medya kategorisinde ICSC Solal Marketing Ödülleri?nde jüri özel ödülüne layık görüldü.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın