Evonomi.com bünyesinde bulunan marka ve ürünlerle hayatı kolaylaştırmaya ve daha keyifli kılmaya devam ediyor. Ev ve otel kullanımlarında çok büyük kolaylık sağlayan AS-ÇEK çamaşır kurutmalıkları Evonomi.com?da zamanı değerli olan herkes için satışa sunuluyor.

AS-ÇEK çamaşır kurutmalıkları,  özellikle alan sıkıntısı yaşayanlara ciddi anlamda yer tasarrufu; işlevselliği, şık tasarımı ve kolay kurulumu ile birçok avantaj sağlıyor.

Üç farklı tipi olan ürünlerden duvara monte olanı kolaylıkla çekiliyor ve geri kapatıldığında şık kapağı otomatik olarak ürünü kapatıyor. Bu kapak hem görüntüyü güzelleştiriyor hem de kullanılmadığı zamanlarda ürünü temiz ve aşınmadan uzak tutuyor. Normal görüntüsü tamamen kapalı beyaz bir kutu şeklinde olan ve üst kapağı çekildiğinde karşı duvardaki anahtarına takılarak kullanılan duvardan duvara monte seçeneği küvet içi veya balkon kullanımı için uygun olup sadece karşılıklı duvarların olması gerekiyor. Tavandan aşağıya indirilip üzerindeki çamaşırlarla beraber tekrar yukarı kaldırılan tavana monte çeşidi sayesinde bulunduğu alan zemini tamamen sizin kullanımınıza kalıyor.

AS-ÇEK çamaşır kurutmalıkları, günümüz alışkanlıklarını ve evlerin mimari koşulları göz önünde bulundurulduğunda vazgeçilmez ve elzem bir araç halini alıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın