Android Dünyasının Amiral Gemisi Galaxy S3 Electro World Mağazalarında satışa sunuldu

Tüketici elektroniği sektöründe düşük fiyat garantisi ve üstün hizmet kalitesi ile büyük ilgi gören Electro World Türkiye, Android dünyasının amiral gemilerinden Galaxy S ailesinin 3?üncü nesil modeli Galaxy S3?ü satışa sundu.

8.6 mm inceliğinde ve sadece 133 gram ağırlığında olan Samsung Galaxy S3 Electro World mağazalarında beyaz renkte satışa sunulurken 400 Mhz hızındaki 4 çekirdek işlemci, 4.8 inç HD Super AMOLED ekran, 8 megapiksel ana kamera, 1.9 megapiksel ön kamera, sesli komut özelliği, akıllı bekleme ve akıllı uyarı sistemi ile dikkat çekiyor. Samsung Galaxy S3?e bin 999 TL?ye Electro World ayrıcalığı ile sahip olmak isteyenleri cazip ödeme kolaylıkları Electro World mağazalarında bekliyor.

25 binden fazla ürün çeşidini Türkiye?nin 30 noktasında düşük fiyat garantisi ve en iyi hizmet kalitesi ile sunan Electro World Türkiye en son teknoloji ürünleri tüketicilerin beğenisine sunmaya devam ediyor. Android işlemcili akıllı cep telefonların amiral gemilerinden Galaxy S ailesinin en son üyesi Galaxy S3 Electro World mağazalarında satışa sunuldu. 8.6 mm inceliğinde ve sadece 133 gram ağırlığında olan Samsung Galaxy S3 Electro World mağazalarında mavi ve beyaz renklerde satışa sunulurken 400 Mhz hızındaki 4 çekirdek işlemci, 4.8 inç HD Super AMOLED ekran, 8 megapiksel ana kamera, 1.9 megapiksel ön kamera, sesli komut özelliği, akıllı bekleme ve uyarı sistemi ile dikkat çekiyor. 3?üncü nesil Galaxy S3?e bin 999 TL?ye Electro World ayrıcalığı ile sahip olmak isteyen teknoloji meraklılarını Electro World mağazalarında birbirinden cazip ödeme kolaylıkları bekliyor. Samsung Galaxy S3 kampanyalı kredi kartlarına peşin fiyatına 10 taksit imkânı ile tüm Electro World mağazalarında müşterilerin beğenisine sunuluyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın