Sosyal ve dijital kampanyalar için Krombera?dan kiralık uygulamalar

Dijital ajans Krombera, en çok talep gören sosyal ve dijital uygulamalarını, ?Toolbera? adı altında kiralama yöntemiyle sunmaya başladı. Eşle Kazan, Canlı Sohbet ve QR Hunt gibi 12 farklı uygulamaya sahip bulunan Toolbera, şirketleri sadece belirli bir periyotta kullanmak üzere yüksek maliyetlerle uygulama satın almak zorunluluğundan kurtarıyor. Krombera, kampanyanın gereksinimlerine göre özelleştirilebilen Toolbera uygulamalarını ortalama bir hafta içinde kullanıma sunuyor.

Facebook Tercih Edilen Pazarlama Geliştiricisi programına girme başarısını göstererek dünyanın en iyileri arasındaki yerini alan dijital ajans Krombera, en çok talep gören sosyal ve dijital uygulamalarını, ?Toolbera? adı altında, kiralama, diğer bir deyişle ?kullandığın kadar öde? yöntemiyle sunmaya başladı.

Eşle Kazan, Canlı Sohbet, Soru-Cevap, Resim Oylama ve Anket gibi Facebook uygulamalarından QR Hunt ve QR Gift gibi mobil uygulamalara kadar 12 farklı hazır uygulamayı bünyesinde barındıran Toolbera, kurumsal kullanıcılara pek çok avantaj sunuyor. Toolbera, şirketleri sadece belirli bir periyotta kullanmak üzere yüksek maliyetlerle uygulama satın alma ve uygulamanın kullanıma sunulması için uzun süre bekleme zorunluluğundan kurtarıyor.

Şirketlerin diledikleri süre boyunca kiralayabildikleri Toolbera uygulamaları, ekonomik fiyatları ile dikkat çekiyor. Uygulamalar, hedef ve ihtiyaçlar doğrultusunda Krombera tarafından özelleştirilerek, kampanyasını kısa sürede ve etkili bir şekilde hayata geçirmek isteyen şirketlere ortalama bir hafta içinde sunuluyor.

Veri toplamayı sağlayan, Facebook kurallarına uygun yapıya sahip olan Toolbera uygulamaları, sosyal ve dijital dünyada seslendikleri kitleyi yakından tanımak isteyen şirketlere, hızlı ve maliyet avantajlı çözümler sunuyor. Yeni ürün lansmanlarından etkinlik duyurularına ve yarışmalara kadar pek çok farklı amaca hizmet eden Toolbera hakkında detaylı bilgiye www.krombera.com/toolbera adresinden ulaşılabiliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın