ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ?Hızlı tırman hediyeyi sen kazan? adını taşıyan bir yarışma düzenledi. Yarışmada duvara en hızlı tırmanıp birinci olana fotoğraf makinesi, ikinciye oyun konsolu, üçüncüye ise MP3 Player hediye ediliyor

Küçükçekmece Atakent?in cazibe merkezi ArenaPark, eğlenceli bir yarışmaya daha ev sahipliği yapıyor. ?Hızlı tırman hediyeyi sen kazan? adını taşıyan yarışmaya katılmak için 26-27 Mayıs tarihleri arasında ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi?nde bulunan mağazalardan 25 lira ve üzeri alışveriş yapmak gerekiyor. Yarışma sırasında adaylar ArenaPark?ta kurulan tırmanma duvarına tırmanacak. Yarışmada duvara en hızlı tırmanıp birinci olana fotoğraf makinesi, ikinciye oyun konsolu, üçüncüye ise MP3 Player hediye ediliyor.

Restoranlarıyla iddialı

Yarı açık mimarisiyle fark yaratan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Türk ve dünya mutfaklarından lezzetler sunan restoranları, herkese ve her bütçeye uygun mağazalarıyla büyük ilgi görüyor. ArenaPark?ı hafta içi günde 25 bin hafta, sonu ise 35 bin kişi ziyaret ediyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın