Babalar Gününde babanıza BİOXCİN hediye edin ?kaybetmeyi? kafasından tamamen silin.

Ailenin direği babaların sorumlulukları büyük, yükleri ağır. Hayat onlara bir yandan kazandırırken bazen de kaybettiriyor. Babaların en çok kaybettiği şeylerin başında ise ?saçlar?geliyor.

?Saç dökülmeleri konusundaki uzmanlığı? ile babaların ?kaybetme? sorununa çözüm bulan BİOXCİN, yeni serum formu ve yeni ambalajıyla, Babalar Gününde, babaların imdadına yetişti. Saç dökülmesine karşı yıllardır en güvenilir marka olarak rakipsizliğini koruyan Bioxcin, yeni serum formuyla eczanelerde.

Bioxcin Genesis Serum, pratik kullanım özelliğinin yanı sıra, beraberinde düzenli olarak hediye edeceği, Bioxcin Genesis Şampuan, Bioxcin Genesis Yağ Ekstresi ve Bioxcin Genesis Vitamin/Mineral Kompleksi ile babalara komple bakım vaat ediyor.

En kapsamlı komple bakım serisi sadece 89 TL Bioxcin

Genesis Serum ile birlikte toplamda 4 farklı ürünü hediye alacak babalar iki kez kazanmış olacak. BİOXCİN?in komple bakım paketi bedeli sadece 89 TL.

Bioxcin Genesis Serum, saç dökülmesi yaşayan kişilerin problemini önlemek ve ölmemiş saç foliküllerini güçlendirerek, yeniden çıkmalarını sağlamak amacıyla geliştirilmiş özel bir formülasyondur. Yapılan klinik araştırmalar, Bioxcin Genesis Serum?un yeni saç oluşumu için uygun ortam hazırlanmasında özel etki gösterdiğini ortaya koymuştur.

Bioxcin Genesis Serum, içeriğindeki, yoğunlaştırılmış amino acid complex, whey protein, biotinyl ghk ve biocomplex b11 aktifleri, Genesis Teknolojisi sayesinde saç dökülmesine engel olurken, düzenli kullanım sonucunda saç  foliküllerinin güçlenmesini sağlayarak saç oluşumunu desteklemektedir.



sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın