15 Mayıs Salı günü gerçekleşecek İş Çözümleri Zirvesi ile İnsan Kaynakları, Tedarik Zinciri ve Müşteri İlişkileri Yönetimi olarak üç önemli iş alanındaki etkinliklerini bu yıl aynı platformda birleştiren SAP, dünyadaki en son gelişmeleri bu alanlarda uzmanlaşmış yöneticiler ile paylaşacak. İş süreçlerine yönelik hızlı ve inovatif çözümler sunan Bilgi Teknolojilerinin şirketlerin başarısına yaptığı katkılar vurgulanacak.

Zirvenin açılışında gerçekleştirilecek panelde, yeni teknoloji yatırımları planlayan bir şirketin Yönetim Kurulu Toplantısı canlandırılacak ve yöneticilere dünyadaki yenilikleri, şirket stratejileriyle nasıl entegre edebilecekleri gösterilecek.

Etkinlikte ayrıca Türk Telekom, Zorlu Holding, Enerjisa Başkent Elektrik, Borusan Makina, Efes Türkiye, İhlas Holding, Eczacıbaşı Yapı Grubu ve Boydak Holding başta olmak üzere Türkiye?nin önde gelen kurumlarının yeni nesil İnsan Kaynakları, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve Tedarik Zinciri Yönetimi uygulamaları özel olarak paylaşılacak.

SAP EMEA İş Çözümleri Direktörü Enrico Manzi?nin ?Müşteri Deneyimini Avantaja Çevirmek? ve SAP Güney Avrupa ve Gelişen Pazarlar İK Çözüm Direktörü Carlos Diaz?ın 10 yıl sonrasına ışık tutan ?İK 2020: Trendleri Aydınlatmak? konulu sunumlarına ev sahipliği yapacak olan İş Çözümleri Zirvesi, SAP EMEA Tedarik Zinciri İş Geliştirme Müdürü Jan Heerema?nın ?Tedarik Zincirinde Yeni Yaklaşımlar? adlı oturumuna da sahne olacak.

Bulut bilişim, mobilite ve sosyal medyanın İnsan Kaynakları, Tedarik Zinciri ve Müşteri İlişkileri Yönetimi alanlarındaki yenilikçi kullanımlarına da yer verecek olan İş Çözümleri Zirvesi,  İstanbul Kongre Merkezinde 15 Mayıs 2012 Salı günü gerçekleşecek.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın