OTİAD’ın 25 Nisan akşamı düzenlediği ‘Bahara Merhaba ve Sektörel Kucaklaşma’ yemeği, tekstil ve hazır giyim çevrelerinden önemli isimleri bir araya getirdi. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün de katıldığı gecede, tekstil sektörünün geleceği masaya yatırıldı.

Bahara Suada’da ‘Merhaba’diyen OTİAD, Türk tekstil ve moda sektörünün duayenlerinden oluşan 400’ün üzerinde davetliyi bir araya getirdi. OTİAD Başkanı Ali Ulvi Orhan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen geceye, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İHKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi, İTHİB Başkanı İsmail Gülle ile birlikte iş dünyasından önemli simalar katıldı. OTİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ulvi Orhan’ın konuşma yaptığı gecede, tekstil piyasasının sorunları ve gelecek planları masaya yatırıldı.

Görevde bulunduğu süre içerisinde Osmanbey’in daha ileri bir noktaya taşınması için önemli çalışmalara imza attıklarını dile getiren OTİAD Başkanı Orhan, sokaklarını yenilenmesi, Afrika’ya yapılan yardımlar, Osmanbey logosunun tescillenmesi ve Osmanbey’in marka haline getirilmesi gibi konulara dikkat çekti. Yemekte, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Vitrin Tasarım Yarışması’nda dereceye giren ilk 3 firmaya plaketlerini Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül verirken, yaptığı konuşmada Osmanbey’in gerek sektördeki tecrübesi, gerekse bir dünya moda başkentine yakışır şekilde yenilenen çehresi ile yalnızca İstanbul’un değil, tüm dünyanın moda merkezi olduğunu vurguladı.

ITKIB HEDEF 2023


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın