Türkiye’nin en genç kanalı tvem, ‘yeni ve güçlü televizyon’ sloganıyla yayın hayatına hızlı bir giriş yaptı. Kaliteli ve seçici yayın anlayışıyla tvem, 7’den 70’e herkesin kanalı olmayı hedefliyor.

Türkiye’nin en genç kanalı tvem, yayın hayatına güçlü bir şekilde merhaba dedi. Kaliteli ve seçkin yayın anlayışıyla tvem, ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Tvem’de neler yok ki. Çocuktan üniversite gençliğine, kadından spora, müzikten talk şova, nostalji dizilerinden yabancı filme, haberden sohbete, sağlıktan sanata kadar her kesime hitap eden programlarıyla adeta göz dolduruyor tvem.

En sevilenler burada

Objektif ve ilkeli haberin yeni adresi tvem, Esat Pala önderliğinde habere yeni bakış getiriyor. Türkiye’nin en genç haber merkezi olan tvem’in dünya ve Türkiye’den gelişmelerin yer aldığı ana haber bültenini dinamik sunumuyla Elif Boztay aktarıyor. Türkiye’nin ilk önemli talk showlarından biri olan Laf Lafı Açıyor, ekranlara muhteşem bir dönüş yapan Cem Özer’in sunumuyla tvem ekranlarında bu kez Laf Lafı Aşıyor olarak izleyenlerin karşısına çıkıyor.

Tatlı sohbeti, esprileriyle sabahların yeni neşesi, Oya Aydoğan ile ‘Ev Hali’, artık bir tv klasiği olmuş Elif Güvendik ile ‘Elifnağme’, kadınlara yönelik çok yönlü eğitici ve öğretici sohbet programı, Selin Canik’in sunduğu ‘Selince’, moderatörlüğünü Büşah Gençer’in yaptığı sporun nabzını tutan program ‘Spor Saati ‘tvem’in programlarından sadece bir kaçı.

Türkiye’nin yeni ve güçlü televizyonu tvem, sürpriz programlarıyla da seyircinin karşısında olmaya devam edecek.

tvem, D -Smart 92, Digiturk 63, TURKSAT 2A 11958 ve 27500’de izlenebiliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın