Allianz Sigorta, sevdiklerinin geleceğini güvence altına almak isteyenlere ?Özel Birikim Sigortası? kampanya fırsatını sunuyor.

Kampanya dahilinde 1-31 Mayıs 2012 tarihleri arasında tanzim edilecek yeni poliçelerin 250 TL tutarındaki 4. taksitlerini Allianz Sigorta hediye ediyor.

Türk halkının sigorta ihtiyaçlarına A?dan Z?ye çözümler sunan Allianz Sigorta, ?Özel Birikim sigortası? kampanyasıyla 1-31 Mayıs 2012 tarihleri arasında tanzim edilecek, ?Özel Birikim Sigortası? kampanyası kapsamında ?Temel Koruma?, ?Aile Koruma? ve ?Kritik Hastalıklar Koruma? gibi risk teminatlarını içeren ve 250 TL?ye kadar aylık ödemeli poliçelerin 4. taksitlerini hediye ediyor.

?Özel Birikim Sigortası? kampanyasından yararlanan sigortalılar; olası vefat, maluliyet, kritik hastalıklar ve uzun süreli hastane yatışları gibi ek risk planlarıyla da güvence altına alınıyor. Allianz Özel Birikim Sigortası ile; acil ambulans, tıbbi danışmanlık, sağlık ve yaşam koçluğu gibi zengin asistans hizmetlerinden özel avantajlar ile faydalanmak mümkün olurken, tercih edilen plana göre mobil check-up, psikolojik danışmanlık ve ikinci sağlık görüşü gibi hizmetlerden de yararlanılabiliyor. ?Özel Birikim Sigortası?, Anneler Günü için de uygun bir hediye seçeneği oluşturuyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın