2011 yılında ?Alışveriş Avealıya Güzel? diyenler ortalama 40 TL tasarruf sağladı.

Yenilikçi ve iddialı kampanyalarıyla müşterilerine birbirinden özel avantajlar sunan Avea, hesabını bilen tüketiciye alışverişte de kazandırıyor. ?Alışveriş Avealıya Güzel? sloganı ile önde gelen markalarla yaptığı işbirliklerine sürekli yenilerini ekleyerek güncelleyen Avea; e-ticaretten, teknolojiye, moda ve tekstilden, seyahate, hizmet, gıda sektörlerinden beyaz eşyaya en çok tercih edilen sektörlerde gerçekleştirdiği işbirliklerine yenilerini ekleyerek yine çok konuşturacak.

Yenilikçi ve iddialı kampanyalarıyla müşterilerine birbirinden özel avantajlar sunan Avea, hesabını bilen tüketiciye alışverişte de kazandırıyor. 2011 yılında ?Alışveriş Avealıya Güzel? diyerek müşterilerine ortalama 40 TL tasarruf sağlayan Avea, popüler markalarla yaptığı işbirliklerine her geçen gün yenilerini ekliyor.

?Alışveriş Avealıya Güzel? fırsatları ile tüm Avealılara yıl boyunca üstelik de sezon indirimlerini beklemeden alışveriş imkanı sağlayan Avea, kurumsal müşterilerine iş süreçlerinde karlılıklarına katkıda bulunacak ek kampanyalar da sunuyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın