The Marmara Pera iş seyahatlerinizde yorgunluğunuzu atmanız ve kendinizi şımartmanız için iki özel paket sunuyor.

Kadın ve erkeklerin değişen zevklerine göre şekillenen paketlerle iş seyahatinden döndüğünüze kimse inanmayacak.

Pera ruhunu yansıtan dekorasyonu, kültür ve sanatla iç içe dokusu ve eğlencenin kalbine birkaç dakika uzaklıktaki konumu ile iş seyahatlerinin vazgeçilmezi The Marmara Pera 30 Aralık 2012 tarihine kadar geçerli olacak özel iş paketleri sunuyor.

The Marmara Pera iş paketlerinde günün en iyi fiyatı üzerinden superior odada konaklama, müsaitlik durumunda boğaz manzaralı odaya geçiş imkânı sağlanırken, iş seyahatini hafta sonuna uzatmak isteyenlere cumartesi gecesi için çift kişi farkı alınmıyor ve günün en iyi fiyatı üzerinden %50 indirim sunuluyor. Odalarda L?occitane marka kişisel bakım ürünleri, misafir odaları ve genel alanlarda ücretsiz internet kullanımı sunulan diğer hizmetler arasında yer alıyor.

Tüm bu hizmetlerin yanı sıra kadınlara özel, akşam odada sıcak çikolata ikramı ve sürpriz sunumlar, günün yorgunluğunu çıkarmaları için odada özel masaj aletiyle ayak masajı yer alıyor. Erkekler için hazırlanan pakette ise odada akşam 007 veya Curchill ikramı ve konaklama süresinde 1 kere araba yıkama hizmeti yer alıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın