Şekerbank, tüm dünyada iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla, WWF öncülüğünde gerçekleştirilen Dünya Saati (Earth Hour) etkinliğine bu sene de  ışıklarını kapatarak destek olacak.

Banka, Metrocity ve Kartal Genel Müdürlük binalarının ışıklarını 31 Mart 2012 Cumartesi günü yerel saat ile 20.30-21.30 arasında 1 saat süre ile kapatırken tüm çalışanlarını da söz konusu uygulamaya katılım için teşvik edecek.

Avustralya?nın Sydney kentinde 2007 yılında uygulanmaya başlanan Dünya Saati etkinliği, 2009 yılından bu yana Türkiye?den de destek görüyor. Dünya çapında yürütülen en büyük çevre hareketi olan ve bu yıl altıncısı düzenlenen Dünya Saati?ne (Earth Hour), dünyanın dört bir yanından milyonlarca insan ışıklarını bir saatliğine kapatarak destek veriyor. Dünya Saati?ne bireyler, şirketler, yerel ve ulusal yönetimler katılıyor.

Toplumsal kalkınmaya katkıda bulunmak amacıyla, ürünlerini sadece finansal bir enstrüman olarak değil, tüm sosyal paydaşlarının gelişimine katkı sağlayacak şekilde geliştirmeye önem veren Şekerbank, enerji verimliliği yatırımlarının finansmanı desteklemek amacıyla sunduğu EKOkredi ürünü ile bu konuda farkındalık oluşturuyor. 2009 Mayıs ayından bugüne kadar, 25 binden fazla kişiyi enerji tasarrufu ile tanıştıran Şekerbank bu sayede hem doğal kaynakların korunmasına hem de ülke ekonomisine, bu çevreci yaklaşımla katkı sağlamaya devam ediyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın