Eurobank Tekfen, 1 Mart 2012 ? 31 Mayıs 2012 tarihleri arasında müşterilerinin bireysel kredi ihtiyaçlarına yönelik olarak ?İlkbahar Kredisi? kampanyasını sunuyor.

Bireysel bankacılık hizmetlerini ?Yakın Bankacılık? yaklaşımı altında ?müşterisine en yakın banka? olma hedefiyle sürdüren Eurobank Tekfen, bireysel müşterilerinin nakit ihtiyaçlarına yönelik hazırladığı kampanya ile ilkbaharda da müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor.

Eurobank Tekfen ?İlkbahar Kredisi? kampanyası kapsamında, yüzde 0,89?dan başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleri ile 20 bin TL?ye kadar ihtiyaç kredisi sunuyor.

Eurobank Tekfen?den, ?İlkbahar Kredisi? kullanan müşteriler, bir yıl boyunca internet şubesi üzerinden ücretsiz havale ve EFT işlemi gerçekleştirebiliyor. İlk kez Kredili Mevduat Hesabı açtıran müşteriler ise kredili mevduat hesabı faiz oranından 2012 yılı sonuna kadar indirimli olarak faydalanabiliyor.

31 Mayıs 2012 tarihine kadar devam edecek kampanya avantajlarını kaçırmak istemeyenlerin en yakın Eurobank Tekfen şubesine başvurmaları yeterli olacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın