Evlilik kararının alındığı, düğünlerin tarihinin belirlenmeye başladığı 2012 yılına geniş bir gelinlik koleksiyonu ile girmeye hazırlanan Gelinlik Dünyası, dünyaca ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan gelinlikleri, gelin adaylarına bir mağazada bulma konforu sağlıyor.

Gelinlik Dünyası 2012 trendleri Çağdaş çizgilerin hakim olduğu Gelinlik Dünyası 2012 koleksiyonunda modern detayların klasik öğelerle birlikteliği öne çıkıyor. 2012 sezonunda Gelinlik Dünyası?nda gelin adaylarını bir denizkızı görünümüne büründüren dar gelinliklerin ağırlığı hissediliyor. Her dönemin klasiği olan kabarık modeller ise yerini hafif uçuşan, daha az kabarık modellere bırakıyor. Romantizmin ön plana çıktığı koleksiyonda yer alan sofistike modellerde taş işlemeler bu sezon da çok moda? Fransız danteli bu yılın da gözdesi olmaya devam ediyor.

Bu yıl görkemli duvakların da dönüş yılı. Gelin adayları bu yıl Gelinlik Dünyası?nda dantelli, taşlı ya da işlemeli; birçoğu gelinlikle takımlanmış duvak alternatifi bulacak. Çiçek formlarında, tüylerle zenginleştirilmiş ve taşlı saç aksesuarları 2012 yılında da gelinliklerin vazgeçilmez tamamlayıcıları arasında olmaya devam ediyor.

Göz alıcı koleksiyonlar
Farklı beğenilere hitap eden modellerle gelin adaylarının en çok tercih ettiği Gelinlik Dünyası markalarının başında gelen Serabella, 2012 koleksiyonlarıyla gelin adaylarının hayallerini gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor.

Serabella adını taşıyan koleksiyonunda geleneksel ile modern öğelerin bir arada kullanımı göze çarpıyor. Koleksiyon rahat, destekleyici kuplar ve yeni tekniklerle dokunmuş özel kumaşlarla fark yaratıyor.
Gelinlik Dünyası, bu yıl ilk kez ünlü tasarımcıların tasarımları da koleksiyonlarına dahil ediyor. Ünlü tasarımcıların özel olarak tasarladığı gelinlik koleksiyonunda minimal çizgiler ve sade detaylar öne çıkıyor. Tülden organzaya, ipekten modern dantele kadar her türlü materyali tasarımlarında özgürce kullanan tasarımcılar, bu özelliği ile klasik modelleri farklı bir çizgiye taşıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın