Müşterilerine fırsatlarla dolu kampanyalar sunan Avea, şimdi de sigorta sahibi olmak isteyenlere özel bir avantajla tanıştırıyor.

Sigortadukkanim.com ile gerçekleştirilen işbirliği ile Avea kurumsal hat sahipleri kasko sigortası poliçelerinde yüzde 15 indirim kazanıyor
Abonelerine fırsatlarla dolu bir dünya sunan Türkiye?nin en yenilikçi cep telefonu operatörü Avea, avantajlı kampanyalarına devam ediyor. Mobil dünyanın tüm imkanlarını kullanarak ?çoktan seçmeli sigorta? yaklaşımı ile müşterilerine evden, işten hatta yoldan sigorta ürünlerine ulaşabilme imkanı sunan www.sigortadukkanim.com; ?Program Ortağı Sigorta Şirketleri?nin kasko poliçelerinde, Avea kurumsal hat sahiplerine yüzde 15 indirim avantajı ile sunmaya başladı.

Avea?nın www.sigortadukkanim.com işbirliği ile gerçekleştirdiği kampanya ile kasko sigortalarında yüzde 15 indirimli yapmak isteyen Avea kurumsal hat sahipleri, KRSIGORTA yazıp 5060?a SMS göndermeleri yeterli. Gelen şifrenin ve kurumsal GSM hat numarasının www.sigortadukkanim.com kasko sigortası teklif sayfalarında belirtilen alanlara girilmesinin ardından, özel indirimli tekliflere online olarak ulaşılabilecek.

Hem içerik hem de fiyat tekliflerinin karşılaştırıldığı www.sigortadukkanim.com?da müşteriler, diledikleri anda poliçelerini online olarak düzenleyebilecek. Seçenekler arasından en uygun poliçeyi düzenlemek ise sadece 5 dakika yeterli olacak. Üstelik, satın alınan poliçeler yazıcıdan çıktı alındığı andan itibaren kullanıma hazır hale gelecek.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın