Her geçen gün Malatya ve çevre illeri ve ilçeleri ile bütünleşerek bölgenin Alışveriş ve Yaşam Merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Malatya Park, Tanıtım Günlerine hız kesmeden devam ediyor.

Malatya?mızın güzide ilçelerinden Hekimhan ilçesi, Malatya Park Tanıtım Günleri kapsamında 9-10-11 Mart 2012 tarihlerinde ziyaretçileri ile buluşuyor.

Cevizi, ünlüleri, ozanları, aşıkları, halkoyunları, semahıyla ve daha sayamayacağımız bir çok özelliği ile Hekimhan MalatyaPark?a taşınıyor ve 9-10-11 Mart tarihlerinde MalatyaPark?ın adı Hekimhan  Park olarak değişiyor.

Üç gün boyunca ülke çapında isim yapmış, ozanlar, aşıklar semah gösterileri, halk oyunları eşliğinde sanatlarını icra edecekler. Yörenin kültürel, ekonomik ve sosyal yapısını gösteren eserlerini de  ziyaretçiler ana fuaye alanında ki sergide görebileceklerdir.

Farklı kültürlerin kaynaşmasını, tanıtılmasını ve ziyaretçilerin hissedebilecekleri aidiyet duygusunu pekiştirmeyi amaçlayan etkinlik diğer Memleket Havası etkinliklerde olduğu gibi şenlik ve festival havasında geçecektir.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın