Her sezon Paris?de gerçeklesmekte olan ?Premier Vision Fuarı?, İlkbahar- yaz 2013 sezon kumaşlarının tanıtımına ev sahipliği yaptı.

Hem katılımcı, hem de ziyaretçi profili açısından sektörde lider fuar konumunda olan Premier Vision?da Saydam Tekstil de koleksiyonuyla yer aldı.

Bu sezon 3 projesini hayata geçirecek olan Saydam Tekstil, bu bölgeye yönelik kullandığı tanıtım metodunu; innovatif iş çözümleri, sektörel trend-setter fikirler, sosyal projelere katkılar ve tasarımcı işbirlikleri ile akılda kalma yolu olarak belirledi.

Fuara firması adına katılan Saydam Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seda Saydam ?Paris Premier Vision?un bizim için önemi tanıtımımıza katkısından ziyade, üç gün gibi kısa bir süre içinde yüzlerce müşterimizi ağırlayabildiğimiz bir organizasyon olmasıdır? diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü:

?Yeni koleksiyonumuz müşterilerimize sunulurken, bir taraftan da acentalarımıza yeni projelerimizin tanıtımı yapılmaktadır. Premier Vision, kumaş fuarı olarak bir markadır. Bu özelliği ile Saydam Tekstil?in marka kimliği ile örtüşmekte ve ürünlerini sergileyebileceği  uygun bir platform oluşturmaktadır?.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın