Türkiye?de geleneksel tatlı bilincini, modern bakış açısıyla tekrar yorumlayan Tatlıcı Tombak, halkla ilişkiler ve stratejik iletişim danışmanlığı hizmetleri veren TIME Public Relations (TimePR)?ı iletişim ortağı atadı.

Şubat 2012 itibariyle, Tatlıcı Tombak?ın kurumsal ve pazarlama iletişimi odaklı halkla ilişkiler çalışmalarını çağdaş bir yapı ve dünyada yeniden şekillenen halkla ilişkiler anlayışıyla yönetecek TimePR, bundan sonraki süreçte bu tatlı işbirliğine destek verecek.

?Tatlı Sanattır? sloganıyla 2004 yılında faaliyetlerine başlayan Tatlıcı Tombak, geleneksel tatlıları modern bakış açısıyla tüketicinin beğenisine sunuyor. Sunduğu franchise fırsatlarıyla istikrarlı bir büyüme yakalayan Tatlıcı Tombak, dünya standartlarındaki üretim tesisiyle öne çıkıyor. 2007 yılında Avrupa uyum yasaları ve gıda yönetmeliklerine uygun inşa edilen üretim tesisinde ayda 1 milyon tatlı üretimi yapabilme kapasitesine ulaşan Tatlıcı Tombak, ürünlerini Türkiye?nin yedi bölgesine kendi lojistik ağı ile ulaştırıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın