Sınırlı sayıda satışa sunulan, üstün teknolojik bir araç olan Chevrolet Volt, farklı özellikleri ile yeni bir otomobilden çok daha fazlasını sunuyor. Elektrikli otomobil alanında Chevrolet Volt piyasaya iddialı olarak girdi. Chevrolet Volt, ne bir hibrit araç ne de sadece pil enerjisine bağımlı bir otomobil. Sıfır karbon emisyon değeri ile düşük emisyonlu küçük arabalardan sonra çevrecilerin yeni gözdesi.

Volt Çalışma Prensibi

Chevrolet Volt?u standart şehir elektriğinin prizine takıp 4 saat şarj etmeniz yeterli. Bu şekilde sıfır karbon emisyonu ile 80 Km?ye kadar seyahat edebilirsiniz. Bu sırada 1.4 litrelik motora sahip jeneratör devreye girer ve biten pilinizi de şarj eder. Batarya bittiği zaman LCD ekranda jeneratörün devreye girdiğini görürsünüz. Bu üstün teknolojinin yanında Chevrolet Volt?u kullanmak oldukça kolaydır. Uzun menzili ile Chevrolet Volt size özgürlük sağlar.

İç Mekan

Konfor, rahatlık ve bir ilk olan, orta konsoldaki dokunmatik bilgi eğlence sistemi ile Chevrolet Volt beklentileri aşıyor. Yüksek çözünürlüklü renkli LCD ön gösterge ve yüksek çözünürlüklü renkli, orta konsola montajlı, dokunmatik ekran ve DVD, MP3 çalarlı navigasyon radyosu ile bir lüks otomobil standardı sunuyor.

Chevrolet Volt Sürüş Keyfi

Koşullarınıza ve şartlara bağlı olarak Chevrolet Volt dört farklı sürüş seçeneği sunuyor:

Normal ? çoğu zaman kullanacağınız seçenektir.

Spor ? performanslı sürüş seçeneğidir.

Dağ ? aşırı derecede engebeli bölgelerde bulunduğunuzda, bu seçenek, SUV 4×4 kadar olmasa da sürüş deneyimini duruma göre iyileştirir.

Sabitle ? özellikle Avrupa için tasarlanmış olan bu mod, 0 emisyonla çalışmaya ihtiyacınız olduğu zamana karar verebilmeniz için uzatmalı menzil modunda çalışmanıza ve bataryanın şarjını korumanıza olanak sağlar.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın