Şikayetvar.com?un hazırladığı 2011 GSM Sektörü ve Türk Telekom karşılaştırmalı şikayet analizleri çalışmasına göre Türk Telekom hem şikâyetçi memnuniyet puanında, hem de firma şikayet puanında rakiplerini geride bırakarak ilk sırada yer aldı.  Şikâyet süreç memnuniyeti puanı ve şikayet çözüm memnuniyeti puanı  değerlendirmelerinde de ilk sırada yer alan Türk Telekom yüzde 99,67’ye ulaşan toplam şikayet cevaplama oranı ile yine rakiplerini geride bıraktı.

Türk Telekom  şikayet cevaplama süresi değerlendirmelerinde de başarılı oldu. En yakın rakibinin 32,95 saatlik süresine karşılık, Türk Telekom bu süreyi 4 saate indirerek müşteri memnuniyetine verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.  Kısa bir süre önce ISO 10002-2004 Müşteri Şikayetleri Standardı?nı almaya hak kazanan Türk Telekom, bu araştırma ile ?Şikayet Yönetimi? alanındaki başarısını pekiştirmiş oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Telekom Müşteri İlişkileri Başkanı Haktan Kılıç, ?Türk Telekom olarak müşterilerimizden ulaşan her türlü görüş ve talebi bir fırsat olarak görüyor, müşterilerimizin geri bildirimleri doğrultusunda onlara katma değer sağlamak için çalışıyoruz.  Bu değerlendirme ile yaptığımız çalışmalar neticesinde şikayet çözüm süremizin kısaldığı ve memnuniyet oranının arttığını görüyoruz. Müşterilerimize daha da iyi hizmet sunabilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz? dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın