Kamil Koç 14 Şubat ? 10 Mart tarihleri arasında uygulayacağı özel bir kampanya ile yolcularına yüzde 50 indirimli otobüs bileti alma imkânını sunuyor. Uygulanacak olan kampanya ile birlikte kampanya dönemi içerisinde Kamil Koç?un her hangi bir seferinden iki bilet satın alanlar toplam bilet tutarını yarısını ödeyecek.

Türkiye?nin lider karayolu yolcu taşıma şirketi Kamil Koç Otobüsleri Şubat ayında çok özel bir kampanya ile yolcuların karşısına çıkıyor. Kamil Koç, 14 Şubat ? 10 Mart tarihleri arasında tüm sefer ve hatlarında geçerli olmak üzere yolcularına yüzde 50 indirimli otobüs bileti alma imkânını sunuyor. Sınırlı sayıda koltukta geçerli olan kampanya ile birlikte yaklaşık 80 bin biletin indirimli olarak satılması planlanıyor.

İki Bilet Al Yarısını Öde

Kamil Koç ?Yola arkadaşınızla çıkın iki bileti de yüzde 50 indirimli alın? sloganı ile başlattığı kampanyası ile yolcularına birlikte Şubat ayı boyunca ekonomik seyahatin kapısını açıyor. Kamil Koç bilet satış noktaları, kamilkoc.com.tr ve 444 0 562 numaralı Kamil Koç çağrı merkezinden yapılacak olan satışlarda geçerli olacak Şubat kampanyasının dan yaklaşık 80.000 kişinin faydalanması hesaplanıyor. Seyahatlerini Kamil Koç ile planlayan ve kampanyadan yararlanmak isteyen yolcuların öncelikle Yolkart üyesi olması ve Kamil Koç?un her hangi bir seferinden iki bilet satın almasını gerekiyor. Kampanya dan yararlanan Kamil Koç yolcuları toplam bilet tutarının yarısını ödeyerek seyahatlerini yüzde 50 oranında daha ekonomik gerçekleştiriyor.

İki Milyon Yolkart Üyesi var

Kamil Koç?un ayrıcalıklı hizmet anlayışının bir ürünü olan YolKart, sahiplerine seyahat ettikçe kazandıran bir hizmet olarak öne çıkıyor. Her yıl yaklaşık 3 Milyon Türk Lirası değerinde ücretsiz seyahat gerçekleştirilmesini sağlayan kart, üyelerine farklı markalardan sağladığı faydalarla da dikkat çekiyor. En yakın Kâmil Koç bilet satış noktasına giderek veya www.kamilkoc.com.tr internet adresinden başvuru yaparak YolKart ayrıcalıklarından yararlanmaya başlanabiliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın