2012 yılına dinamik ve yepyeni bir başlangıç yapan Datateknik, 13 Şubat?tan itibaren çalışmalarına, en son teknolojik donanım altyapısı ile inşa edilen yeni ofisinde devam ediyor. Bilişim sektörünün önde gelen sistem entegratörlerinden olan Datateknik, gelişen ve güçlenen yapısıyla artık İstanbul Esenler?de, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Bölgesi?ndeki yeni ofisinde hizmet verecek.

2012?ye birçok alanda güçlü iş ortaklıkları, yeni global sertifikasyonlar ve gelişen çözümler ile merhaba diyen Datateknik?in, yeni ofis yapılanması içinde çok daha teknolojik bir ortamda faaliyetlerini sürdürmesi planlanıyor.

Datateknik Yönetim Kurulu Başkanı Sait Koç, yenilenen ofis yapılanması ile ilgili olarak; ?Datateknik ailesi olarak geride bıraktığımız yılda birlikte çok sayıda başarılı projeye imza attık ve belirlediğimiz stratejik alanlarda büyüme planlarımızı hızla hayata geçirmeye başladık. Gerek stratejik ortaklıklar gerekse işbirlikleriyle Datateknik’i bulunduğu lider konumdan daha da ileri noktalara taşımaya ve Türkiye sınırlarını aşarak bölgemizde söz sahibi olan “çözüm mimarı” haline getirmeye yönelik yatırımlarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.

Bu noktada operasyon süreçlerini hızlandırmaya verdiğimiz önem kapsamında da adımlarımızı hızla atmaya devam ediyoruz. Bu sürecin bir parçası olarak, Şubat ayı itibarıyla taşındığımız yeni ofisimizle birlikte, Datateknik ekibi olarak daha teknolojik, donanımlı ve gelişime açık bir alanda çalışma imkanı bulacağız. Yeni ofisimizde çok daha verimli bir çalışma ortamı yaratacağımıza inanıyor, bu vesileyle yeni dönemin hepimize hayırlı olmasını diliyorum? dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın