Veri depolama alanında dünya devlerinden NetApp, sektörde bir ilke imza atarak, servis sağlayıcıları için ?NetApp Partner Program? ismini verdiği bir program geliştirdi. Dünya çapında hizmet veren 50?den fazla servis sağlayıcı firmayı kapsayan program ile NetApp, NetApp teknolojileri sunan servis sağlayıcıların hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor.

İhtiyacı karşılayan doğru NetApp ürünlerinin adaptasyonunda önemli bir role sahip olan servis sağlayıcı firmalar ?NetApp Partner Program? kapsamında müşterilerin karlılığını artıracak ve maliyetlerini düşürecek NetApp teknolojileri ile ilgili bilinçlendiriliyor. Böylece, müşterilerin özel ve genel bulut bilişim sistemlerine geçişi kolaylaştırılıyor.

NetApp Başkan Yardımcısı Julie Parrish konu ile ilgili yaptığı açıklamada ?İş ortakları ekosistemimizi geliştirmek bizim için en büyük öncelik. NetApp olarak bu alanda ciddi bir başarı kaydettiğimizi söyleyebilirim. Sektörde bir ilki gerçekleştirerek ?NetApp Partner Program? adını verdiğimiz güçlü bir program geliştirdik. NetApp olarak ortaklarımızla rekabet etmek yerine, onlar ile işbirliği yaparak kazançlarını artırmalarına, işlerini büyütmelerine yardımcı oluyoruz. Bu sayede müşterilerimizin özel ve genel bulut bilişim çözümlerinin sunduğu fırsatlardan yararlanıp başarıya ulaşmalarına destek veriyoruz. Ekosistemimize yaptığımız yatırımlar ile çok hızlı bir büyüme kaydettik. Önümüzdeki dönemde de bu alandaki faaliyetlerimize devam edeceğiz? dedi.

Dünyanın en iyi servis sağlayıcı firmaları, NetApp ile işbirliği yaparak müşterilerin elde ettikleri sonuçları iyileştiren bulut hizmet paketleri hazırlıyor.

?BayGroup International, Quest tarafından verilen hizmetle maliyetlerini yüzde 60 oranında düşürdü.?

Global bir müzakere ve eğitim şirketi olan BayGroup, veri ve uygulamalarını sanallaştırılmış bulut ortamında saklayarak BT harcamalarını yüzde 60?a kadar azalttı. Servis sağlayıcı bir firma olan  Quest tarafından sunulan veri koruma hizmetini kullanan şirket, harcamalarının yüzde 80?ini işletme maliyetlerine ayırdı ve veri depolama, yedekleme, kurtarma ve gündelik bakım gibi işler için daha az personel çalıştırıyor.

?Quest?in NetApp teknolojilerine dayalı bulut hizmetlerini kullanarak muazzam tasarruf ettik,? diyen BayGroup Bilgi Teknolojisi Direktörü Frank Lucido, şöyle devam etti: ?Quest?in hizmetleri o kadar proaktif ki, bir tam zamanlı çalışanımızı işletme için kritik görevlere verme imkanı bulduk.  Quest?in bulut hizmetleri olmasaydı, fazladan iki tam zamanlı çalışana ihtiyaç duyacaktık.?

Program neyi içeriyor?

>> ?NetApp Partner Program? kapsamında servis sağlayıcılar firmalar birbirinden farklı, kurumsal ölçekte hizmet paketleri hazırlıyor, müşterilerin düşük maliyetli ve öngörülebilir hizmet düzeyleri üzerinden kârlılık elde etmesine imkan sağlıyor.

>> Dünyanın dört bir yanında müşterilere çeşitli portföyler sunan yeni program ortakları arasında AAPT, Adapt, Artisan Infrastructure, BSNL-Sai Infosystems, ControlCircle, Datacom, dinCloud, Easy Street, Fujitsu Asia, Fujitsu Thailand, Heitech Managed Services, IT-LifeLine, K-Opti.com, KVH, NTT Europe, Phoenix NAP, Proact MCS, StratITsphere, Stratogen, Nihon Unisys, NSSOL, NS Solutions, Telus, Tokai Communication, Windstream ve Wipro yer alıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın