İş ve sosyal yaşamımızın ayrılmaz bir parçası olan bilgisayarlar çeşitli nedenlerden ötürü arızalanabiliyor. Bu gibi durumlarda kullanıcı garanti süresi dolmuş, kişisel bilgisayarındaki arızayı ilkin kendisi çözmeye çalışıyor. Sorunun devam ettiğini görünce çevresinde bilen birilerine ya da yetkili olduğunu düşündüğü servislere başvuruyor. Oysaki güvenip bilgisayarını emanet ettiği kişi ve firmaların verdikleri beklenmedik zararlarla karşı karşıya kalabiliyor.

Pratik Servis, bireysel bilgisayar kullanıcılarını böyle anlarda karşılaşabilecekleri risklere karşı uyarıyor. Bilgisayarın uzun süre serviste kalması, servisten alınan bilgisayarın arızasının çözülmemiş olduğunu görmek, özel bilgilerin yabancı şahısların eline geçme tehlikesi, bilgisayarın orijinal parçalarının başka amaçlarla kullanılması bireysel kullanıcıları bekleyen riskler.

Pratik Servis, söz edilen risklerden ötürü bireysel kullanıcıların kuşkularını gidermek ve hızlı çözüm sunmak için, bilgisayarları yerinde tamir ediyor. Bilgisayarın servise alınması durumunda ise ödünç dizüstü bilgisayar veriyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın