Dünyanın en çok tercih edilen güzellik tableti olan Imedeen?in, 20. yılını taçlandırmak amacıyla dünya çapında sürdürdüğü içten gelen güzellik ruhunu taşıyan 3 yeni yüz arayışında sona yaklaşılırken, iki Türkiye finalisti son 9 için yarışan kadınlar arasına girmeyi başardı!

IMEDEEN?in, 2012 yılında Derma One, Time Perfection ve Prime Renewal cilt bakım tableti ürünlerini temsil edecek, dış görünüşünün yanı sıra iç güzelliği açısından da muhteşem; 30, 40 ve 50’li yaşlarında kadınlar arayışında sona yaklaşılırken heyecan da artıyor. Yarışmanın ilk aşamasında ülkeler finalistlerini belirledi. Türkiye?den belirlenen 10 finalist arasından Ayçe Dikmen ve Zeynep Nefesoğlu, dünya çapında halk oylamasına sunulacak 9 finalist arasına girmek için uluslar arası jüri tarafından seçilen son yirmi sekiz kadın arasına kaldı.

Bir yıllığına Dünya çapında IMEDEEN?in yüzü olacak üç kadının belirlenmesi için devam eden yoğun süreçte Ayçe Dikmen ve Zeynep Nefesoğlu yapılacak video ve fotoğraf çekimlerinde içten gelen güzelliklerini jüriye de yansıtmaya çalışacaklar.

?Gerçek güzellik içten geliyorsa yaşı olmaz. Çünkü o yüze, vücuda, ruha ve davranışlara yansıyan bir pırıltıdır. Verdiği enerji ile her yerde hissedilir, farkedilir. Bu farklılık ve çarpıcılık dış güzelliğinden kaynaklanıyor gibi görünse de aslında hayata bağlılık, yaşama olan tutku, isterse başarabilme gücü ve tüm varlıklara olumlu duygular verebilme isteğinden kaynaklanır. Bu da sadece; kendini sorgulamış, tartmış, biçmiş, yargılamış ama sonunda mutlaka kendiyle barışmış kadınlarda bulunur.? diyen Ayçe Dikmen, sürecin yorucu ama bir o kadar da eğlenceli olduğunu söylüyor.

İki finalist uluslararası jüri tarafından seçilip son dokuza kalmaları halinde dünya çapında halk oylaması sonucunda yeni Imedeen yüzü olma şansını yakalayacaklar.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın