TeliaSonera dünyanın sürdürülebilirlikte en başarılı ilk 100 büyük şirketini gösteren Global 100 listesinde 13. sırada yer aldı. Liste 25 Ocak?ta Davos’ta başlayan Dünya Ekonomik Forumu’nda açıklandı. TeliaSonera çevresel, sosyal risklerin ve kurumsal yönetişim riskleri ile fırsatlarının yönetilmesinde en başarılı telekom operatörü olarak değerlendirildi.

TeliaSonera Kurumsal Sorumluluk Direktörü Eija Pitkänen konuyla ilgili açıklamasında, “Kurumsal sorumluluk çalışmalarımızın takdir edildiğini görmek mutluluk verici. Bu, bize doğru yolda olduğumuzu ve sürdürülebilirlik çabalarımızın sonuç verdiğini gösteriyor. Bu tür sıralamalar aynı zamanda bize önemli karşılaştırma ve değerlendirme bilgileri sağlıyor” dedi.

En Sürdürülebilir 100 Global Şirket Listesi çalışmaları 2005 yılında uluslararası bir yatırım araştırmaları firması olan Innovest Strategic Value Advisors Inc. ile birlikte Corporate Knights Inc. tarafından başlatıldı. Yıllık Global 100 listesi her yıl Davos’ta yapılan Dünya Ekonomik Forumu’nda açıklanıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın