2012 yılı beklentilerini anlatan Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Turkcell’in mobil internet alanında büyüyeceğini söyledi.

TÜRKİYE BEKLENTİSİ Türkiye güzel bir dalga yakaladı ve krizlere rağmen gelişmeye devam ediyoruz. Ekonomideki dinamizmin 2012?de de süreceğini düşünüyorum. Türkiye?nin gelişmesi demek ekonomimizin gelişmesi demek. Ekonomimizin gelişmesiyse her alanda, her sektörde şirketlerimizin gelişmesine, güçlenmesine bağlı. Bu da teknolojiyi, özellikle ?yeni dünya?yı şekillendiren mobil teknolojileri etkin bir şekilde kullanmayı gerektiriyor.

GRUP BEKLENTİSİ Turkcell olarak 2012 yılından umutluyuz. Çünkü dünya çapında örnek gösterilen mobil geniş bant teknolojimizle mobil internet alanındaki güçlü büyümemizin devam edeceğini öngörüyoruz. Mobil internet bugün hayatımızı değiştiriyor, kolaylaştırıyor. Mobil uygulama ve çözümlerin, akıllı cihazların yükselişi orta ve uzun vadede devam edecek. Önümüzdeki dönemde 34.4 milyon müşterimizle birlikte ?Hayat Paylaşınca Güzel? diyecek ve ?paylaşma? kavramını odağımıza alacağız.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın