Türkiye ekonomisine yön veren işadamlarından Hyundai Assan Satış, Satış Sonrası ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Ümit Karaarslan, “Hyundai değişimi devam edecek? dedi.

TÜRKİYE BEKLENTİSİ 2012 yılına girerken ekonomi yönetimi tarafından açıklanan cari açıkla mücadele ve sıkı para politikaları nedeniyle daha önceleri yüzde 5 civarında öngörülen büyüme hızının ancak yüzde 2-3 seviyelerinde gerçekleşeceği öngörülüyor. Toplam kredi miktarındaki azalmaların da etkisiyle 2012 yılında araç pazarında yüzde 10?a varan azalma bekleniyor. Otomotiv distribütörlerince yapılan 2012 pazar tahmini ise ortalama 780 bin adet olarak belirtiliyor. Vergi artışlarıyla pazarın soğutulmaya çalışılacağı anlaşılıyor. Bu doğrultuda yukarıda belirtilen tahminlerin de fazla iyimser olduğu anlaşılıyor.

ŞİRKET BEKLENTİSİ: Hyundai olarak 2011 yılını 48-50 bin adet satış hacmiyle tamamlamış olacağız. 2011 yılında Accent Blue ve Elantra ile yenilenen ürün gamımıza 2012 yılında da yeni modeller eklenecek. Bayi ağımızda yürüttüğümüz iyileştirmeler paralelinde satış ve servis süreçlerinde müşteri memnuniyetinde liderliği hedefliyoruz. Bayilerimizdeki gelişime ek olarak önümüzdeki yıl tanıtacağımız yeni modellerimizin de yaratacağı ivmeyle Hyundai 2012 yılında da değişimini sürdürecek.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın