Türkiye?nin en büyük ve en yaygın gönüllü iş dünyası örgütü olan Türk Girişim ve İş Dünyası Federasyonu’nun (TÜRKONFED), bu yıl ilk kez düzenlediği Yılın İş Örgütü Ödülleri sahiplerini buldu. Ödüller, 15. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi kapsamında gerçekleşen gala yemeğinde düzenlenen bir törenle takdim edildi.

Yıl boyunca çok sayıda faaliyete imza atan Konya İş Kadınları Derneği (KİKAD), Ankara Girişimci İş Kadınları ve Destekleme Derneği (ANGİKAD) ve Antalya Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ANTALYASİAD), En Aktif Dernek Ödülü; Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD) En Hızlı Büyüyen Dernek Ödülü; Samsun Sanayicileri ve İşadamları Derneği (SAMSUN SİAD) ve Adana Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ADANASİAD) ise TÜRKONFED Yönetim Kurulu Özel Ödülü?nü aldı.

En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü?ne toplumsal fayda sağlayan sosyal sorumluluk projeleriyle üç dernek layık görüldü. Van?a okul projesi ile Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BURSA SİAD), Girişimci İş Kadınları Kurulu ile Manavgat Sanayicileri ve İşadamları Derneği (MANAVGAT SİAD), aile içi şiddet mağduru kadınları desteklemek ve aile içi şiddete dikkat çekmek amacıyla Sevgi, Umut, Emek: Bez Bebek Projesi ile Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) ödüle layık görüldü.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın