Bir yılı daha geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde, hediye seçmenin tatlı telaşı da başlıyor. Mücevher sektörünün parlayan yıldızı Jival,yeni yılı, Jival satış noktaları ve internet mağazası jival.com.tr ile Türkiye?nin her bölgesinden mücevher severin vazgeçilmezi olacak bir pırlanta kampanyası ile karşılıyor.

Tercihini pırlantadan yana kullananlara Jival?den pırlantalı sürpriz?

Her kadının sahip olmak istediği pırlanta takılara ulaşmak, Jival?in yeni yılbaşı kampanyası ile hayal olmanın ötesine geçiyor. Jival?in göz alıcı pırlanta bileklikleri, kolyeleri, tektaş ve beştaş yüzükleri ?1 alana 1 hediye? kampanyası ile sevdiklerine değerli bir hediye vermek isteyenler için şık bir alternatif oluyor. Yeni yılda, kadınların en güzel anlarının tamamlayıcısı pırlanta takı tercih edenlere aynı fiyatta bir pırlanta takı da Jival hediye ediyor.

Altın takılarda yüzde 30 indirim?

Jival aynı zamanda www.jival.com.tr internet mağazasında birbirinden şık ve renkli tasarımları olan harf kolyeler, bileklikler, kelebekli kolyeler ve kalpli yüzüklerin de yer aldığı altın koleksiyonunda her beğeniye hitap eden altın ürünleri yüzde 30 indirim ile sunuyor.

Türkiye genelindeki Jival satış noktalarında ve www.jival.com.tr online satış mağazasında, 15 Aralık 2011-29 Şubat 2012 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyalarda, Jival, taksitli ödeme kolaylıkları da sağlıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın