Firmalar proje bazlı işlerde çalışacakları profesyonelleri bir birinden farklı mecralarda ararken, serbest ya da proje bazlı çalışmak isteyen profesyoneller de, ilgili ilgisiz her mecrada seslerini duyurmaya çalışıyorlar.  isyapilir.com her iki tarafı da bir araya getirerek doğru işe doğru kaynağın yönlenmesini böylece her iki tarafın da kazanmasını sağlıyor.

Türkiye genelinde faaliyet gösteren tüm işverenlere ve üniversite öğrencileri, yeni mezunlar, konularında uzmanlaşmış meslek sahiplerine kadar çok geniş bir kitleye hitap eden isyapilir.com?da uzmanlar, ücretsiz kayıt olarak, toplam 10 ana başlık ve 150?den fazla meslek dalı altında, yetkinliklerini belirtebildikleri profillerini oluşturabiliyorlar. Firmalar tarafından yayınlanan ilanlara teklif verme üzerine geliştirilen platformda; meslek sahipleri Türkiye genelinde, bölge, il, ilçe bazında aramalar yaparak yetkinlikleri çerçevesinde tekliflerini verebiliyorlar. İşin tesliminin sonunda firma tarafından, yapılan işin kalitesinin de puanlanıyor olması, meslek sahiplerinin firma aramalarında ve bir sonraki tekliflerinde öne çıkmalarına imkan veriyor.

Tüm kayıt ve arama işlemlerinin ücretsiz oluşturulabildiği sitede öncelikli amaç uygun işe uygun meslek sahibinin atanması ve işin her iki tarafa da katma değer yaratacak biçimde sonlanması.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın