Peynir devrimi sloganıyla Naturena serisini ortaya çıkaran Muratbey, İSO İnovasyon ödüllerinde İş Sonucu Ödülü?ne layık görüldü.

Bu yıl Turkcell, Vodafone, Eczacıbaşı gibi firmalarla birlikte finale kalan  Muratbey Peynirleri, peynir devrimi olarak duyurduğu ve dünyada bir ilk olan Naturena serisi  ile firma karlılığı ve iş katkısı arasında açık ve pozitif bir ilişki gösterebilen, pazar sonuçları, kıyaslama paydaşları ile yapılan araştırma sonuçları, müşteri ve tüketici nezdinde elde ettiği sonuçlar, marka değerine pozitif etkileri, ticari ve finansal performans sonuçları, insan kaynağı gelişimi ve çalışan performansına olumlu etkileri, fikri ve sınai mülkiyet haklarının korunmasına yönelik uygulamaların ( patentler, tasarım ve marka tescilleri vb.) sonuçları ile bu anlamlı ve değerli ödülü, seçkin denetimcilerin değerlendirmeleri ardından çok değerli isimlerin yer aldığı jürinin kararı ile kazandı.

İSO 10. Sanayi Kongresi ve İnovasyon Sergisi Programı kapsamında İstanbul Kongre Merkezi’nde 14 Aralık 2011 Çarşamba akşamı gerçekleştirilen ödül töreni sonunda  konuşan Muratbey Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, ?Bu ödül, sürdürülebilir başarı için yenilikçi performans gösteren, yenilikçiliğe dönük süreçleri, özümsenmiş ve içselleştirilmiş bir yapı içinde ortaya çıkan firmalara veriliyor. Ayrıca,  katma değeri yüksek, yenilikçi ürünler ve süreçler ile kanıtlanan bir ?İş Yapış Tarzı?nı geliştirerek, sürdürülebilir rekabet avantajına ulaşan başarılara imza atmış firmalar bu ödüle layık görülüyor. İSO İnovasyon Ödülleri?nde finale kalmış tek gıda firması olmanın ötesinde ?Naturena? ile ?İş Sonuçları Dalında? verilen ödülü de aldık. Tüm çalışanlarımızın ve paydaşlarımızın emeği, aklı ve özverisi ile elde edilen bu büyük başarının gururunu yaşıyoruz ve bunu gelecek daha nice büyük başarıların ilk adımı olarak görüyoruz? diye konuştu.
Ödül alanlar içinde tek gıda firması Muratbey

Yeni bir peynir segmenti yaratan Naturena serisi, Naturena markalı parmak peyniri, bu ürünlerin üretildiği patenti kendine ait makinaları gibi yenilikçi başarıları ve bu başarıları getiren iş yapış tarzı ile İstanbul Sanayi Odası?nın (İSO) her iki yılda bir düzenlediği etkinlikte ödül alan Muratbey, aynı zamanda ödül alanlar içerisinde tek gıda firması.

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve iki yılda bir verilen İSO İnovasyon Ödülleri ile inovasyona dönük süreçleri benimseyerek, sürdürülebilir rekabet avantajına ulaşan başarı örneklerinin ödüllendirilmesi, bu tür yaklaşımların yaygınlaştırılması yoluyla Türk sanayisinin inovasyon yetkinliğinin artırılması, bu bağlamda inovasyonun ticari getiri avantajı olarak öne çıkartılması amaçlanıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın