?Turp Elektronik Cüzdan? ile mobil ödemede Türkiye açısından tarihi bir dönem başlıyor.

Artık, kağıt para tarihe karıştı diyebiliriz. Teknoloji hızla ilerlerken, mobil ödeme sistemlerinde de inanılmaz gelişmeler oluyor. Tamamen Türk mühendisleri tarafından üretilen ?Turp Elektronik Cüzdan? sistemi, on line çalışan bir sistem ve kart, nakit gibi materyallere ihtiyaç duymayacağımız yeni bir hayatı başlatıyor.

Turp Elektronik Cüzdan sistemi bireysel pazarda kullanıcıların sadece GSM numara ve şifrelerini kullanarak harcama yapabilecekleri platformu hizmete sunuyor.

Tüm banka kartlarını, puan biriktiren kartları, çözüm ortaklarını elektronik ortamda birleştirme yeteneğine sahip sistem, bireysel olarak her tür ödeme, transfer gibi işlemlerin de on line olarak gerçekleştirilebilmesini mümkün kılıyor.

Paramız elektronik ortamda bir hacim oluşturmasa da, cüzdanımız onları kullanabileceğimiz onlarca çeşit kartla dolup taşarken imdada yetişen Turp, güvenli ve çok pratik kullanımı ile ödeme sistemlerinde yeni bir dönemin açılışını yapacak gibi.

Peki nasıl?

Kullanıcılar kimlik bilgileriyle sisteme entegre edilerek, binlerce üye iş yerindeki Turp terminalleri üzerinden sadece cep telefon numaraları ve şifrelerini girerek ödemelerini gerçekleştirebiliyor, internetten ya da akıllı cihazlarından tüm ödeme, transfer, şifre değiştirme gibi işlemleri kolayca yapabiliyor. Ayrıca, sisteme entegre çözüm ortaklarının fırsat ya da hizmetlerinden faydalanabiliyor.

Cüzdan taşımadan ödeme alabilen sistem, kullanıcı açısından da kayıp ve çalıntının önüne geçmesi bakımından oldukça önemli bir ihtiyacı karşılıyor.

Yakında kullanıcılarını NFC (Near Field Communication) teknolojisi içeren cihazları ile tanıştıracak olan Turp, geleceğin ödeme sistemlerini ülkemizde uygulayarak ve hatta mobil ödeme sistemlerinde tek fiziki ağa sahip marka olarak şimdiden gurur kaynağımız..


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın