İkinci  lojistik ödülleri, Türkiye?nin önde gelen lojistik fuarı organizatörü EKO Fuarcılık ve Alman fuarcılık devi Messe München işbirliği ile düzenlenen logitrans Transport Lojistik Fuarı?nda sahiplerini buldu. 9 Aralık?ta yapılan ödül töreninde, Türkiye?de hızla gelişen lojistik sektörünün başarılı kurum ve kişileri ödüllendirildi.

Firmalar; ciroları, çalışan sayısı, şube sayısı, araç sayısı, sefer sayısı, depo alanı gibi kriterlere göre değerlendirildi.

13 kategoride başvurunun yapıldığı organizasyonda 8 kategori, sunulan hizmeti tanımlayan ulaştırma, denizcilik ve haberleşme bakanlığı belgesine göre verildi. Kategorilerin 4?ü ise, başvuruyu yapan şirketin meslek örgütü üyeliğine göre ayrıştırıldı. Ayrıca lojistiğe destek verecek şekilde geliştirilmiş ürün ve projeler Jüri Özel Ödülü almaya hak kazandı.

Eko Fuarcılık Genel Koordinatörü İlker Altun, konuyla ilgili yaptığı konuşmada, ?Bir önceki yarışmaya göre bu yarışmanın kategorisinde, kriterlerinde, puanlamalarında, hazırlık ve değerlendirme süreçlerinde iyileştirmeler gerçekleştirdik. Her yıl daha da gelişecek olan lojistik ödülleri yarışmasının sektöre ve ülkemiz ekonomisine büyük faydalar getireceğine inanıyorum? dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın