Visa Europe çatısı altında 23 üye bankanın desteği ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) işbirliğiyle 2007?de hayata geçirilen Renkli Ufuklar projesi, ?KSS Pazaryeri 2011?de ?Stratejik Kurumsal Sosyal Sorumluluk Yönetimi? ödülünü kazandı.

Renkli Ufuklar projesi, UNDP, CSR Europe, KSS Türkiye ve Kadir Has Üniversitesi tarafından düzenlenen ve ?İşletme 2023; Cumhuriyetin 100. Yılında Kurumsal Sosyal Sorumluluk? temasıyla gerçekleştirilen ?KSS Pazaryeri 2011?de, çok boyutlu stratejik yönetim yaklaşımı konusundaki başarılı uygulaması ile ?Stratejik Kurumsal Sosyal Sorumluluk Yönetimi? ödülünü aldı.

Visa Europe Bölge Genel Müdürü Berna Ülman, ?Renkli Ufuklar projesini Visa Europe olarak 5 yıldır üye bankalarımızın desteğiyle başarıyla yürütüyoruz. Projemizin Avrupa ve Türkiye?de sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalara odaklanan bir platformda kurumsal ortaklık yapısı, sürdürülebilirlik anlayışı ve stratejik yönetim yaklaşımı kriterleriyle ?Stratejik Kurumsal Sosyal Sorumluluk Yönetimi? ödülüne layık görülmesi son derece mutluluk verici? dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın