Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), TC Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda, Dışişleri Bakanlığı işbirliği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) destekleri ile gerçekleştirilen Türkiye – Afrika Ticaret Köprüsü programının bu yıl 7?incisi düzenlenecek. 16 Aralık 2011 tarihinde gerçekleştirilecek olan organizasyon çerçevesinde 54 Afrika ülkesinden 300 iş adamı Türkiye?den 500 iş adamı ile 30 ürün tanıtım standında toplam 10 bin ikili iş görüşmesi yapacak.

Organizasyon çerçevesinde Afrika ülkelerinden ithalatçılar, re-eksport firmaları, dağıtımcılar, toptancılar ve market zincirlerinin yer aldığı, bilgisayar ve yazılım, denizcilik, elektrik ve elektronik, enerji, gıda, Hazır Giyim ve tekstil, hızlı tüketim malları, ısıtma ve soğutma sistemleri, inşaat ve gayrimenkul, kauçuk ve plastik, kimya sanayi, kuyumculuk ve mücevherat, madencilik, makine ve imalat sanayi, mobilya ve ağaç / orman sanayi, otomotiv & motosiklet, sağlık ve tıbbi malzeme, tarım ve haycancılık, taşımacılık ve turizm sektörlerinden temsilciler karşılıklı iş fırsatlarını değerlendirecekler.

Dışişleri bakanları da Türkiye?de

Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi?nde gerçekleştirilecek organizasyon çerçevesinde ayrıca T.C. Dışişleri Bakanlığı?nın organize edeceği Türkiye – Afrika Ortaklığı Bakan Düzeyinde Gözden Geçirme Konferansı yapılacak. Konferansa 54 ülkenin Dışişleri Bakanları katılacak. 2006 yılından bu yana düzenlenen Afrika Ticaret Köprüsü etkinlikleri uluslararası iş dünyasında önemli bir bilinirlik düzeyine ulaştı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın