TeliaSonera, eğitimin yeniden başladığı Van?da, deprem sonrasında kullanılamaz raporu verilen Van Kazım Karabekir Lisesi?ni yeniden inşa ediyor. Yeni lisenin toplam 24 derslikten oluşması ve 6 ayda tamamlanması planlanıyor. Konuyla ilgili 07 Aralık 2011 tarihinde, Van Valisi Münir Karaloğlu, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ile TeliaSonera Eurasia Başkan Yardımcısı Halim Ateş katılımıyla Ankara?da bir protokol imzalandı.

Bu proje, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmış olup Bakanlık?la koordineli olarak yürütülecek. Faaliyet gösterdiği ülkelerde birçok sosyal sorumluluk projesine destek veren TeliaSonera, depremin ilk günlerinden bu yana, özellikle bölgedeki gençlere yardım etme konusunda yerel yetkililerle irtibat halinde olmuştur.

Cecilia Edström, kurumsal iletişimden sorumlu TeliaSonera Kıdemli Başkan Yardımcısı: ?Deprem felaketinin sonuçlarından en çok etkilenenlerden olan çocuklarımız ve gençlerimize bir katkımız olsun arzusundayız. Bina ve öğretmen kayıpları yüzünden eğitime ara vermek zorunda kalan öğrencilere yardım etmek bizim gurur kaynağımız. Yeni okul binasının temelini atmak için sabırsızlanıyoruz? dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın