Proje Bazlı Dışkaynak, İstihdam ve Dışkaynak, Test, Yazılım Geliştirme, Mobil Servisler ve Sistem Danışmanlık hizmetleri sunan Mirsis,  2008 ? 2010 dönemindeki satış geliri artışı hızı dikkate alınarak hazırlanan ?Türkiye 25 Şirketleri? listesinde yer aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Harvard Üniversitesi bünyesindeki AllWorld Network tarafından belirlenen ?Türkiye 25 Şirketleri? projesi’nin sonuçları, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Küresel Girişimcilik Zirvesi’nde açıklandı. TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından verilen ödülü  Mirsis adına Gül Düzgider aldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ?Başarılı girişimcilerin ön plana çıkarılması son derece önemli. Bugün Anadolu?nun hangi iline gitseniz, daha yenilikçi, daha verimli, daha hızlı şirketlerimizi görebilirsiz. Şimdi bu şirketlerimizi dünyanın da görmesini sağlamalıyız. İşte Türkiye 25 projesini bu amaçla başlattık. Şirketlerini ve dolayısıyla ekonomimizi büyüten girişimcilerimizi tebrik ediyorum. Bu güzel örnekler sayesinde girişimcilik Türkiye?nin gözdesi haline gelecek.? şeklinde konuştu.

Mirsis CEO?su Gül Düzgider aldıkları ödül ile ilgili şu açıklamayı yaptı; ?TOBB ve AllWorld Network tarafından gerçekleştirilen ?Türkiye 25 şirketleri? listesinde yer almaktan çok mutluyuz. 2008 yılında kurulmuş ve iki kadın girişimcinin de yer aldığı bir bilişim şirketinin bu ödülü almasının Türkiye?de ki bir çok girişimci ve girişimci adayına çok önemli bir örnek teşkil edecek olması mutluluğumuzu daha da arttırıyor. Mirsis olarak elde ettiğimiz bu başarının altında iş hayatında esnek hareket edebilme, sürdürülebilir başarı yaklaşımı ve geliştirdiği eğitim programları ile bu yaklaşıma uyabilen bir organizasyon oluşturma vizyonu yatmakta. Başta TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TEPAV Direktörü Güven Sak ve All-World Network Başkanı Michael Porter olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ödül alan diğer şirketleri başarılarından dolayı kutluyorum.?

Ödül töreni sonrası yaptığı açıklamada 2012 yılı planlarını kalite belgelendirme üzerine yaptıklarını belirten Düzgider; ?Vermiş olduğumuz kaliteli hizmet alanını, yurtdışı işbirlikleri ile genişletmeyi hedefliyoruz. Bu açılımın bireysel ve kurumsal alanda farklı modellerde işletilmesini planladık. Teknoloji yatırımlarımızı finans ve mobil dünyanın iş hedeflerine katkıda bulunacak şekilde yapacağız.?? şeklinde konuştu.

Türkiye’nin hızlı büyüyen şirketlerinin yüzde 42’si İstanbul’dan (10 şirket), yüzde 25’i Ankara’dan (6 şirket) ve yüzde 13’ü Kocaeli’den (3 şirket) oldu. Listede Kahramanmaraş ve İzmir’den 2’şer şirket, Osmaniye ve Kayseri’den birer şirket yer aldı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın