Teknotel Telekom, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu?nun denetim sistemine ilişkin usul ve esasları kapsamında, akaryakıt dağıtım firmalarının ihtiyacı olan erişim hizmetlerini eksiksiz sunuyor.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), akaryakıt dağıtım firmaları ve bayilerinin faaliyetlerini sıkı bir şekilde denetime tabi tutuyor. EPDK, bayi denetim sistemi kapsamında toplanan verilerin elektronik ortamda merkezi ve sürekli olarak kurumca izlenebilir olmasını yasal zorunluluk haline getirdi. Öngörülen koşulları yerine getirmeyen dağıtıcı lisansı sahibi firmalarla bayilere yüksek meblağlarda para cezaları uygulanıyor. Teknotel Telekom uçtan uca servisleri ile akaryakıt sektörünün erişim ihtiyacını karşılıyor.

Teknotel Telekom tarafından akaryakıt dağıtım firmaları ile bayilerine sunulan çözümler kapsamında, farklı teknolojilerin kullanıldığı T-METRO, T-SDSL, T-DSL, T-SAT ve T-3G ismi ile beş servis grubu yer alıyor. Fiber optik altyapılar üzerinden sunulan, yüksek kapasiteli, paylaşımsız, simetrik erişim sunan T-METRO, G.SHDSL bakır altyapı üzerinden 2 Mbps?ye kadar simetrik erişim sunan T-SDSL, çeşitli kapasite alternatifleri ile xDSL bakır altyapı üzerinden, ekonomik ve asimetrik erişim sunan T-DSL, Teknotel Telekom?un akaryakıt firmalarının farklı ölçeklerdeki karasal iletişim ihtiyaçlarını karşılıyor. Karasal altyapıların eksik veya yetersiz olduğu bölgeler için ise uydu üzerinden çift yönlü hizmet veren T-SAT ile GSM ağlarını kullanan T-3G ile çözüm sunan Teknotel Telekom, akaryakıt firmalarının EPDK tarafından şart koşulan iletişim standartlarını uçtan uca, eksiksiz bir şekilde oluşturmalarını sağlıyor.

Teknotel Telekom, müşterilerine aylık erişim hizmeti sağlarken, sunduğu 7/24 teknik destek sayesinde tüm teknik problemlere en kısa sürede müdahale ediyor, kapasite artışı, indirimi, taşınma, nakil gibi talepleri hızla karşılıyor. Teknotel Telekom?un bu hizmetlerinden yararlanan firmalar arasında Kadoil, Starpet ve Turkuaz gibi akaryakıt dağıtım firmaları bulunuyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın